Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dijous21març '19

17a Jornada de l'Emprenedor

Dates i lloc: 

21 de març de les 9.15 a les 11.30 hores.

Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès

Avinguda de Catalunya, 15

Horari: 

De les 9.15 a les 11.30 hores.

Organització i contacte: 

Servei de Promoció Econòmica  de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Tel. 938171169   

Mail. promocioeconomica@vilafranca.cat

 

La Jornada de l’Emprenedor és l'acte que culmina el Programa Creajove. Es tracta d'una jornada on es desenvolupa una ponència marc dirigida a emprenedors, empresaris i estudiants de secundària, destinada a millorar les competències emprenedores dels assistents.

En l'edició d'enguany, la Maria Batet, formadora, emprenedora i fundadora de Valors d’Emprendre (www.valorsdemprendre.com) i un grup de joves Acrobatistes ens embolicaran en una història que demostra que emprendre és possible. La Maria Batet conduirà un espectacle que combina una actuació de teles acrobàtiques amb una conferència, on els assistents descobriran a través de la metàfora de les teles els valors fonamentals del fet d’emprendre i les habilitats essencials.

Posteriorment tindrà lloc el lliurament dels Premis Creajove 2019, on es lliurarà el premi al Millor Projecte Empresarial presentat per persones emprenedores menors de 40 anys, i els premis a les categories d'idea de negoci més creativa i de millor projecte empresarial presentat per alumnes de secundària, dues categories reservades a alumnes que han participat als Tallers Creajove.

L'assistència a la jornada és gratuïta, es pot fer la inscripció a la jornada a través del següent enllaç: INSCRIPCIONS