Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dissabte14desembre '19

1r Congrés Innovació d’Empresa i Startups Penedès-Garraf

Dates i lloc: 

Neàpolis

Rambla de l'Exposició

Vilanova i la Geltrú

Horari: 

De 9:00 a 18:00h

Organització i contacte: 

http://www.tandenn.org/congres/

congres@tandenn.org

647 915 215

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès col·labora amb la comunitat d'emprenedors del Penedès Garraf, a organitzar el 1r Congrés Innovació d'Empresa i Startups Penedès Garraf pel dissabte 14 de desembre al Neàpolis de Vilanova. 

Un dia ple de formació, experiències, cas d'èxits, taules rodones, metodologies i ponents del més alt nivell amb més de 15 sessions, 3 keynotes o sessions principals i zona demo pels apassionats per la innovació i el món de les startups. Tenim ponents de primeríssima fila com Carlos Blanco (Soci fundador de Conector Startup Accelerator, Encomenda Smart Capital. Fundador de First Tuesday Espanya i Vicepresident de BCN Tech City), Xavier Verdaguer (Fundador Imagine Creativity Center a Silicon Valley), Ryan Farley (Founder at start-ups and Fortune 500 Companies), Joaquin Lecha (CEO typeform), Miquel A. Mora (Fundador yaencontre.com, foralacaixeta.com, housfy.com)...