Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

divendres15febrer '19

Acte de presentació: Reempresa, cedint l'èxit empresarial

Dates i lloc: 

Divendres 15 de febrer

Auditori de l'Enològica (C/ Amàlia Soler, 29 - Vilafranca)

 

Horari: 

De les 13 a les 13.40h.

Organització i contacte: 

Servei de Promoció Econòmica

C/ Amàlia Soler, 29 - 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)

promocioeconomica@vilafranca.cat

INSCRIPCIONS AQUÍ

 

 

Us convidem a conèixer els serveis de Reempresa de Catalunya i la col·laboració establerta amb l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Per què dedicar esforços a la creació d'una empresa totalment nova, amb el risc que això comporta, si tens l'opció de dirigir empreses que han tingut una viabilitat i rendibilitat econòmica en els últims anys? 

Per què deixar que negocis estables, amb una història i trajectòria professional tanquin sense l'oportunitat de donar-los continuïtat? 

El Centre de Reempresa de Catalunya té com a objectiu principal posar en marxa un nou model d’emprenedoria per enfortir i dinamitzar el teixit empresarial català. Aquest model facilita el contacte entre empreses, persones emprenedores i empresàries i permet la cessió de l’èxit empresarial a Catalunya a través de la compravenda de negocis.