Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dilluns11març '19

Campanya #AdeuPlàstics: Punt d’informació

Dates i lloc: 

De l'11 al 15 de març, al Mercat de Sant Salvador

Horari: 

De 9h a 21h
 

Organització i contacte: 

Campanya: 'Vilafranca lliure de plàstic'

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha iniciat una campanya per incidir en la reducció dels plàstics d’un sol ús. Te n'informem al Mercat de Sant Salvador.

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha iniciat una campanya per incidir en la reducció dels plàstics d’un sol ús. Reduir l’ús i l’impacte que generen els plàstics a l’ecosistema és responsabilitat de tots i totes, tant de l’administració com de la ciutadania.

Com a consumidors i consumidores, podem fer servir bosses reutilitzables o bosses de reixeta per evitar les bosses de plàstic petites quan comprem a granel; triar envasos de vidre abans que de plàstic; comprar a granel utilitzant recipients reutilitzables, o escollir els productes que tinguin el mínim nombre d'embalatges necessaris.

Te n'informem al punt d'informació del Mercat de Sant Salvador.