Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dijous08novembre '18

Catalan Wines USA

Dates i lloc: 

Dijous 8 de novembre de 2018 de les 10 a les 11.30 hores al Centre Àgora, a la plaça Àgora nº 1, al polígon industrial Domenys II de Vilafranca del Penedès. 

Horari: 

Dijous 8 de novembre de 2018 de les 10 a les 11.30 hores.

Organització i contacte: 

Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
Tel. 93 817 11 69 - Mail. promocioeconomica@vilafranca.cat

ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa.
Tel. 93 476 72 06 - Mail. info.accio@gencat.cat

FEGP - Federació Empresarial del Gran Penedès
Tel. 902 106 700 - Mail. info@fegp.cat

Vine a informar-te sobre el servei Catalan Wines USA, la millor manera per arribar als importadors i distribuïdors del mercat dels Estats Units.

Vine a aquesta jornada informativa per conèixer el servei Catalan Wines USA, la millor manera per arribar als importadors i distribuïdors del mercat dels Estats Units.

La participació en el programa permet presentar les teves referències als tres tastos de vins exclusius que organitzem amb importadors i distribuïdors locals de diferents ciutats del país. Volem destacar que el 73% dels cellers catalans participants a Catalan Wines USA han tancat acords comercials durant la seva participació.

Des del naixement de Catalan Wines USA l'any 2010, ja s'han organitzat 28 actes distribuïts pel territori dels Estats Units, visitant un total de 16 estats americans. En aquest temps, s'han contactat més de 5.000 professionals, un 32% dels quals eren importadors o distribuïdors i el 51% eren punt de venda (HORECA i botiga). Més d'un miler d'empreses americanes han confirmat la seva assistència als actes de Catalan Wines USA, on s'han promocionat més de 125 vins de més de 50 cellers catalans (de 10 Dominacions d'Origen diferents).

Objectiu de l'acte:

Informar-te sobre el funcionament del mercat del vi i el cava als Estats Units i conèixer les noves ciutats que es visitaran en l'edició 2019-2020.

T'interessa si ets...

Un celler català o una Denominació d'Origen catalana.

Més informació i inscripcions:

Podeu consultar el programa de la jornada i tramitar la inscripció al mateix a través del següent enllaç: Catalan Wines USA