Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dijous28maig '20

Com fer l'estudi de mercat de la teva idea de negoci (ON LINE)

Dates i lloc: 

28 de maig de 2020 de 10 a 14.30h

Aquesta acció formativa es farà on line i en directe

Horari: 

De les 10 a 14.30h.

Organització i contacte: 

Servei de promoció econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Telèfon per més informació 938171169

Mail promocioeconomica@vilafranca.cat

La sessió formativa de l'estudi de mercat consisteix a proposcionar una metodologia que permet recollir les dades per facilitar la presa de decicions

Aquesta acció formativa es farà en on line i en directe.

Es farà servir la plataforma de vídeoconferències ZOOM. Els participants rebran per mail l'enllaç per poder accedir a la sala de formació on line.

La sessió formativa vol proporcionar una metodologia que permet recollir les dades per facilitar la presa de decisions.

El taller de l'estudi de mercat consisteix a proporcionar una metodologia que permet recollir les dades per facilitar la presa de decicions. S'explicarà quina és la informació crítica, quines fonts d'informació estan disponibles i fer possible una anàlisi , àgil, ràpida i molt útil, per tal de quantificar el mercat, definir els nostres clients i així poder prendre les mesures més adequades per a determinar la viabilitat d'una idea de negoci. És el primer pas!

L'acció formativa la impartirà l'Eulàlia Balañà, llicenciada en ciències econòmiques i empresarials i experta en creació i consolidació d'empreses.

Més informació al programa

Per fer la   INSCRIPCIÓ