Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dijous23gener '20

Customer Journey Map. El client és el rei!

Dates i lloc: 

Dijous 23 de gener de 2020 a l'Edifici de l'Enològica.

C/ Amàlia Soler, 29 de Vilafranca del Penedès

Horari: 

De 19.15 a 20.45h. 

Organització i contacte: 

Organitza Tandenn

Fes la teva inscripció a través de Meetup aquí

Coneixes les motivacions per les quals t'han triat els teus clients?

Vine a aquest taller i ho esbrinaràs.

El Customer Journey Map (Viatge de l'experiència del client) és una representació visual, pas a pas, dels diferents punts de contacte: abans, durant i després de la seva interacció en el cicle de compra que ens permet descobrir les seves expectatives, les emocions, els punts de dolor o els factors externs que influeixen en la seva experiència de compra.

És una eina que ens permet descobrir si les expectatives que tenia el client abans de realitzar la compra són superades per la seva experiència després de comprar el servei o producte. Avui tothom pot comentar aquesta experiència (positiva o negativa) a les xarxes socials, per això és important detectar quins són els punts crítics que més valora i oferir un valor diferencial al de la competència.

Meetup facilitat per Pep Martinex
Consultor trainer certificat per la Creative Education Foundation en metodologies innovadores: Design Thinking, Creative Problem Solving i Mètode Lombard.