Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dijous14desembre '23

Desenvolupa't

Dates i lloc: 

Dijous 14 de desembre al Centre Àgora

Horari: 

De 9.30 a 11h

Organització i contacte: 

Servei de promoció econòmica

Tel 938171169

L'assistència és gratuïta amb inscripció prèvia a Desenvolupa't

Eines de la Intel.ligència Artificial (IA) per al dia a dia del negoci, a càrrec d'Ignasi Clos

La conferència abordarà la temàtica de la Intel.ligència Artificial, des de la vessant de les múltiples possibilitats i utilitats. Una ponència entenedora, amb exemples concrets d'eines i aplicacions. L'objectiu és que els assistents surtin amb ganes de posar en pràctica els coneixements adquirits al seu entorn laboral i veure in situ les seves possibilitats. S'explicaran tipus d'aplicacions pel dia a dia del negocis; així es parlarà de com millorar la productivitat, el màrqueting digital, la gestió de persones a l'empresa, l'analítica de dades, o com fomentar la innovació i la creativitat. Es tracta de proporcionar una visió pràctica i aplicada de com la Intel.ligència Articificial pot ser una eina transformadora en els àmbits empresarials.

La ponència la impartirà en Ignasi Clos, Soci Director i CoFundador de SDLI, especialista en innovació oberta. L' Ignasi és economista i Màster en Business Innovation. Especialista en transformació cultural, transformació digital i gestió de la innovació. Ha estat professor d'Innovació a Esci-UPF, UOC i EADA. Soci fundador de SLDI, agència d'innovació amb més de 10 anys d'experiència impulsant habilitats i capacitats d'innovació a professionals i organitzacions de tots els sectors. També, amb experiència de més de 10 anys en impuls de la innovació al món de la salut, tant a nivell assistencial ( Hospital de Sant Pau, Hospital del Mar, Hospital Clínic, Sant Joan de Déu, entre d'altres), com diferents laboratoris farmacèutics ( Bayer, Novartis, Esteve, Almirall). Així com per a facilitadors de la innovació en salut ( AQUAS, CaixaReseach, Biocat,...).

SDLI és una agència d'innovació corporativa especialitzada en impulsar projectes d'innovació en empreses de diversos sectors. Per aconseguir-ho, un dels eixos clau de l'empresa és la tecnologia. SDLI compta amb un equip tecnològic especialitzat en solucions basades en la tecnologia de Microsoft. Sota el lideratge d'Ignasi Clos, l'equip de treball es dedica a integrar la Intel.ligència Artificial al dia a dia de les organitzacions. Empreses de renom com Bayer s'han beneficiat de formacions en aquest àmbit contribuint en la seva millora contínua. 

INSCRIU-TE


Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa