Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dijous31octubre '19

DESENVOLUPA'T Social Selling i marca digital, claus per incrementar vendes

Dates i lloc: 

Dijous 31 d'octubre de 2019 de 9.30h a 11.00h a l'Edifici de l'Enològica.

C/ Amàlia Soler, 29 de Vilafranca del Penedès

Horari: 

De 9.30h a 11.00h

Organització i contacte: 

Servei de promoció econòmica
Tel. 938171169
mail promocioeconomica@vilafranca.cat

Conferència DESENVOLUPA'T 2019  amb Álex López

La conferència tractarà de la importància de tenir una bona marca professional , com mesurar els resultats de les nostres accions en el canal digital, com crear una estratègia corporativa a Linkedin, conèixer com actua el nou client digital i com buscar nous clients i empreses.

 

 

Álex López és formador en xarxes socials i digital selling a IESE, ESADE, Universitat de Deusto, Universitat de Navarra, Universitat de A Coruña i la Universidad Complutense de Madrid. Ponent en conferències i congressos empresarials. Ofereix assessorament personalitzat en estratègia digital a empreses i professionals. Autor del llibre Cliente digital, vendedor digital. Creador i gestor de continguts de dues comunitats Linkedin, una per a professionals del sector retail i l’altre, de professionals de recursos humans.

La conferència adreçada a empreses, professionals i persones emprenedores que vulguin apostar per la digitalització, tractarà de la importància de tenir una bona marca professional, com mesurar els resultats de les nostres accions en el canal digital, com crear una estratègia corporativa a Linkedin, conèixer com actua el nou client digital, buscar nous clients i empreses i fer el seguiment dels mateixos

Conferència 100 % subvencionada

Inscripcions a l'enllaç conferència Álex López