Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dimarts24novembre '20

Dimarts circulars: oportunitats i recursos per a les empreses

Dates i lloc: 

Jornada en línia.

Les persones inscrites rebran prèviament l'enllaç per accedir a la plataforma.

Horari: 

De 10 a 11.30

Organització i contacte: 

Servei de Promoció econòmica

promocioeconomica@vilafranca.cat

93 817 11 69

Inscriu-te aquí

Programa

Si us interessa formar part de la xarxa d'empreses del Penedès Circular i beneficiar-vos de les accions que s'estan portant a terme per a la transformació cap a l’economia circular i la simbiosi industrial com a estratègia per a millorar en la competitivitat i la reactivació econòmica, podeu inscriure-us aquí i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Presentació de les oportunitats del Penedès per a promoure l'economia circular en el teixit empresarial.

A la sessió es presentaran les dades obtingudes sobre el teixit econòmic al Penedès, els recursos que utilitzem, els recursos sobrants i residuals,  i quines oportunitats podem aprofitar des del  per tendir cap a l’economia circular.

Per això també comptarem amb la presentació d’ACCIÓ que ens parlarà dels recursos econòmics i tècnics amb els que podem comptar per posar en marxa projectes  d’economia circular a les empreses.