Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dimarts24setembre '19

ENAMORA A TRAVÉS DELS SENTITS - Màrqueting sensorial al punt de venda

Dates i lloc: 

24 de setembre

Edifici de l'Enològica

C/ Amàlia Soler, 29

Vilafranca del Penedès

Horari: 

De 15 a 17h

Organització i contacte: 

Servei de Promoció Econòmica - Comerç Tel. 938171169 comerc@vilafranca.cat

Com puc crear experiències emocionants en el procés de compra? Eines i estratègies per millorar la percepció i enfortir la fidelització.

Davant la saturació publicitària a la qual estem sotmesos, el màrqueting sensorial (o multisensorial) busca la diferenciació, creant experiències per mitjà de la vista, l’oïda, el gust, el tacte i l’olfacte; associant-les a un producte. En última instància, persegueix convertir l’acte de compra en una experiència agradable i provocar un record positiu i perdurable en el consumidor.

Aquest curs permetrà conèixer el comportament del consumidor i ajudarà al comerciant a crear una experiència de compra per al client.

Més informació: PROGRAMA

Inscripcions: Formulari