Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dimarts22octubre '19

Hackató: "Creem solucions perquè els joves s’acostin al món del vi i el cava."

Dates i lloc: 

Dimarts, 22 d'octubre 

Escola d'Agricultura Mercè Rossell i Domènech (Escola Espiells)

Barri Espiells, s/n Sant Sadurní d'Anoia

Horari: 

De 8:30 a 13:30 h.

Organització i contacte: 

Servei de Promoció Econòmica

C/ Amàlia Soler, 29 - 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
Tel. 93 817 11 69 

promocioeconomica@vilafranca.cat

INSCRIPCIONS AQUÍ

Participa en aquest taller dinàmic, creatiu i divertit per generar idees innovadores per promocionar el vi i el cava entre el públic jove. 

 

 "Per què els joves no consumeixen vi i cava?"

El vi i el cava formen part de la història de Catalunya i han generant una cultura vitivinícola que ens caracteritza i posiciona. Per aquest motiu és un sector a cuidar, mantenir i evolucionar per a tenir continuïtat en el mercat.

El Clúster vitivinícola català INNOVI, ha detectat que el segment de clients joves (entre 18 i 25 anys) tenen preferència per altres licors i gairebé no consumeixen vi i cava. Per mantenir el sector, s'ha arribar a aquest nínxol del mercat mantenint el valor del producte i potenciant el consum saludable i responsable d'aquest.

La hackató es tracta d’un taller dirigit per experts en innovació oberta, on a través de diferents dinàmiques col·laboratives entre els participants, s'identifiquen diverses solucions als reptes plantejats. L’objectiu d’aquesta hackató és  desenvolupar eines i idees per apropar el vi als joves.

El servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès organitza aquesta hackató en col·laboració amb l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech (Escola Espiells de Sant Sadurní d'Anoia) i INNOVI.

Participa i guanya interessants premis!

Inscripció gratuïta al següent enllaç: vull participar-hi!

Més informació sobre què és una hackató aquí

Cartell i bases de participació