Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dijous30maig '19

Hackató: "Què fem amb les ampolles de vidre? Com promoure la reutilització d’ampolles de vidre al Penedès?"

Dates i lloc: 

Dijous, 30 de maig de 2019 de 15.00 A 20.00h. a l'edifici de l'Enològica

Horari: 

15.00h a 20.00h. 

Organització i contacte: 

Servei de Promoció Econòmica i Ocupació
c/ Amàlia Soler, 29 - 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
Tel. 93 817 11 69  

promocioeconomica@vilafranca.cat

INSCRIPCIONS AQUÍ

Participen en aquest acte el Clúster Packaging.

Volem generar idees innovadores i buscar solucions per promocionar la reutilització de les ampolles de vidre.

Una ampolla de vidre es pot reutilitzar entre 40 i 60 vegades amb una despesa energètica del 5% de la que significaria el seu reciclatge. (Font: Agència de Residus de Catalunya /ARC).

La comarca del Penedès compta amb una potent indústria vitivinícola que produeix un alt volum d’ampolles anualment, algunes de les quals són també consumides per la població de la comarca.

El servei de Promoció Econòmica organitza aquesta hackató en el marc de l’Ecosistema d’Innovació per un “Penedès Sostenible i Saludable” busca solucions per promocionar i compartir la reutilització d’envasos de vidre al sector vitivinícola per tal de promoure l’economia circular a la comarca i generar alhora nous negocis que generin ocupació en aquest àmbit.

Llança la crida d'aquesta hackató el Clúster Packaging.

Aquí trobareu més informació de la hackató.

---

La hackató es tracta d’un taller dirigit per experts en innovació oberta, on a través de diferents dinàmiques col·laboratives entre els participants, s'identifiquen diverses solucions als reptes plantejats. L’objectiu d’aquesta hackató és  desenvolupar eines per a que el consumidor més jove descobreixi els  productes gurmet.

Busquem gent que vulgui aprendre molt i de forma intensa, que estigui buscant experiència en com convertir idees en projectes i amb ganes de col·laborar amb persones i professionals d’altres àmbits.

No cal ser un expert! l’objectiu és fomentar la col·laboració i l’aprenentatge dels participants de manera col·laborativa i compartir coneixement.