Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dilluns25febrer '19

Hackató per reduir residus “Adeu plàstics!”

Dates i lloc: 

Dilluns, 25 de febrer

Sala polivalent de l'Enològica (C/ Amàlia Soler, 29) Vilafranca del Penedès

Horari: 

De 9:30 a 14:30 h.

Organització i contacte: 

Servei de Promoció Econòmica

C/ Amàlia Soler, 29 - 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
Tel. 93 817 11 69 

promocioeconomica@vilafranca.cat

INSCRIPCIONS AQUÍ

Participa en la generació d'idees i solucions per a reduir el consum de plàstics i/o fomentar-ne el seu reciclatge i reutilització.

 

En el marc de l’Ecosistema d’Innovació per un “Penedès Sostenible i Saludable” volem generar idees innovadores i buscar solucions per reduir l'ús dels plàstics.

La hackató es tracta d’un taller dirigit per experts en innovació oberta, on a través de diferents dinàmiques col·laboratives entre els participants, s'identifiquen diverses solucions als reptes plantejats.

Busquem gent que vulgui aprendre molt i de forma intensa, que estigui buscant experiència en com convertir idees en projectes i amb ganes de col·laborar amb persones i professionals d’altres àmbits. 

No cal ser un expert! l’objectiu és fomentar la col·laboració i l’aprenentatge dels participants de manera col·laborativa i compartir coneixement.

Participa i guanya interessants premis!

Més informació sobre què és una hackató aquí