Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dijous07març '19

Hackató:“Com apropar el concepte gurmet al consumidor més jove?"

Dates i lloc: 

Dijous, 7 de març a la biblioteca de la UPC de Vilanova i la Geltrú (Rambla de l’Exposició, 37).

Horari: 

15.00 a 20.00h. 

Organització i contacte: 

Es faran equips de 4 persones. Al formulari d'inscripció podreu indicar si teniu un equip ja configurat o bé si veniu sols per saber quants equips haurem de configurar allà mateix.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Més informació a:

Servei de Promoció Econòmica i Ocupació
c/ Amàlia Soler, 29 - 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
Tel. 93 817 11 69  

[email protected]

Volem generar idees innovadores i buscar solucions per promocionar aquests productes especialment entre els joves.

El servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès organitza aquesta hackató en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Node Garraf i l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (UPC).

Els productes coneguts al mercat com gurmet són de molta qualitat i estan fent molta innovació en sabors, textures, embalatge per incorporar nous ingredients més saludables. Però el consumidor més jove no ho percep.  Per això, en el marc de l’ecosistema d’innovació per un “Penedès Sostenible i Saludable” volem generar idees innovadores i buscar solucions per promocionar aquests productes especialment entre els joves. 

Llança el repte el Clúster Gurmet (amb les empreses del territori: Jean Leon, els 7 Magnífics, La Granja, Mi & Cu, Juve & Camps i Cudié).

---

La hackató es tracta d’un taller dirigit per experts en innovació oberta, on a través de diferents dinàmiques col·laboratives entre els participants, s'identifiquen diverses solucions als reptes plantejats. L’objectiu d’aquesta hackató és  desenvolupar eines per a que el consumidor més jove descobreixi els  productes gurmet.

Busquem gent que vulgui aprendre molt i de forma intensa, que estigui buscant experiència en com convertir idees en projectes i amb ganes de col·laborar amb persones i professionals d’altres àmbits.

No cal ser un expert! l’objectiu és fomentar la col·laboració i l’aprenentatge dels participants de manera col·laborativa i compartir coneixement.


Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa