Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dilluns01octubre '18

IFEST Countdown 2019

Dates i lloc: 

L'IFEST countdown és un programa comprès entre els mesos d'octubre de 2018 i febrer del 2019.

Horari: 

L'establert pels centres educatius.

Organització i contacte: 

Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Coneixement - Programa Catalunya Emprèn

Web: http://ifest.cat - Mail: [email protected]

 

 

L'IFest, el festival de la disrupció, la ciència i la tecnologia s’estrena en aquesta edició amb l’iFest countdown, un programa d’aprenentatge i competició on els players desenvoluparan prototips de reptes reals que seran exposats i defensats a l'Ifest day zero 2019.

Aquest 2018, l’IFEST té un nou format, es planteja que els joves puguin desenvolupar un repte real realitzant un programa d’aprenentatge i acceleració que durarà 4 mesos aproximadament (des del mes d’octubre i fins desembre) i acabarà amb la realització d’un prototip real que haurà de defensar el dia de la celebració d’aquesta festa de la tecnologia, la innovació i l’emprenedoria  que serà el 14 de febrer de 2019, al Centre de Convencions de Barcelona. 
 
El programa d’aprenentatge (iFest Countdown) començarà com un compte enrere, serà l’inici d’un aprenentatge disruptiu que estarà adaptat als estudiants dels darrers cursos de batxillerat, cicles formatius i universitat, i es podrà treballar de manera online o incorporar la metodologia a les aules.  Els equips que s’apuntin i els respectius professors, rebran uns materials formatius, una mentoria i un assessorament d’experts. També es realitzarà formació per docents si es requereix i hi haurà tutoria pedagògica.
 
Igualment, el 14 de febrer, (iFest Zero) es farà una competició sana en format Demo Day de presentació dels projectes, amb accés a reconeixements i premis. Aquest dia es planteja com un congrés on hi haurà conferències a triar, exposició dels prototips dels centres i d’empreses punteres en tecnologies, formació...

Podreu trobar més informació visitant la web http://ifest.cat, des d’on també es podrà realitzar la preinscripció al programa.


Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa