Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dijous25abril '19

Impulsa el teu negoci al món digital

Dates i lloc: 

Quina és l'estratègia digital més adequada per al teu negoci?

- Formació de tot el grup: 25 i 26 d'abril i 2 i 3 de maig de les 10.00h a les 14.00h

- Formació personalitzada per temàtiques en grup de 4-5 participants el 8 i 22 de maig. Cada participant disposarà de 4 hores repartides en franges de dues hores.

Edifici de l'Enologica, C/ Amàlia Soler, 29 de Vilafranca del Penedès

Horari: 

25 i 26 d'abril i 2 i 3 de maig de les 10.00h a les 14.00h

 

Organització i contacte: 

Servei de promoció econòmica
Tel. 938171169
mail promocioeconomica@vilafranca.cat

Quina és l'estratègia digital més adequada per a les empreses. Una bona estratègia  i implementació del canal on line significa a mig i llarg termini la millor inversió en màrqueting.

Adreçat a empreses del territori, autònoms i professionals de qualsevol sector i persones emprenedores que estiguin impulsant el seu projecte empresarial.

Els objectius a treballar:

  • Identificar les oportunitats i amenaces del món digital per poder actuar davant dels canvis del mercat i de la competència.

  • Identificar les oportunitats que ofereix Internet per a qualsevol empresa.

  • Aprendre com tenir una bona presència a la xarxa, especialment des del punt de vista estratègic i de màrqueting digital.

  • Conèixer les tècniques bàsiques de posicionament orgànic i de pagament, l’ús del màrqueting de continguts i de les xarxes socials.

  • Conèixer com funciona l’analítica, eina bàsica per prendre decisions d’eines i proveïdors, de com donar més visibilitat a l’empresa i que aquest sigui un nou canal de venda.

Activitat formativa gratuïta, 100% subvencionada.

Més informació al programa
Inscripcions a l'enllaç formació