Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

divendres10maig '19

Jornada de Presentació del Programa Accelera el Creixement

Dates i lloc: 

10 de maig de les 10 a les 11 hores.

Consell Comarca de l'Alt Penedès

C/ Hermenegild Clascar, 1

Horari: 

De les 10 a les 11 hores.

Organització i contacte: 

Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Tel. 93 814 11 69 

Mail. promocioeconomica@vilafranca.cat

Coneix de primera mà aquest programa que té com a objectiu impulsar el desenvolupament i creixement de les empreses participants.

Accelera el Creixement és un programa impulsat al 2012 per la Patronal Pimec i la Diputació de Barcelona que compta amb l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès com a agents referents al territori. L’objectiu principal del programa és ajudar a les empreses participants a impulsar el seu creixement mitjançant l’elaboració d’un pla de creixement operatiu i un assessorament personalitzat per part de consultors d’alt nivell, en elements cabdals de la competitivitat empresarial, com són la innovació, l’estratègia empresarial, la internacionalització, l’equip directiu i la comercialització i el marketing.

La jornada de presentació està adreçada a pimes amb un mínim de  3 treballadors, que tinguin 5 o més anys de vida i la matriu o centre de decisió a la província de Barcelona i comptarà amb la presència de representants de la patronal PIMEC i de la Diputació de Barcelona i amb dues empreses del territori, participants en edicions anteriors, que explicaran la seva experiència.

La assistència a la jornada és gratuïta, es pot fer la inscripció a la jornada a través del següent enllaç: INSCRIPCIONS