Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dimecres04març '20

L’Ajuntament de Vilafranca i l’institut Eugeni d’Ors organitzen una crida per trobar solucions a reptes ambientals de tres empreses de la comarca

Dates i lloc: 

Dimecres, 4 de març

Edifici de l'Enològica

C/ Amàlia Soler, 29 Vilafranca del Penedès

Horari: 

D'11 a 17h.

Organització i contacte: 

Servei de promoció econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Telèfon per més informació: 938171169

Correu electrònic: promocioeconomica@vilafranca.cat

 

Tret de sortida a la crida Eugeniconnect! 50 alumnes de l'INS Eugeni d'Ors desenvoluparan solucions als reptes de tres empreses de la comarca relacionats amb els ODS. 

Amb l’objectiu de crear ponts de col·laboració entre el teixit empresarial de la nostra comarca i els futurs emprenedors i emprenedores, el Servei de Promoció Econòmica organitza amb l’Institut Eugeni d’Ors una jornada en la que tres empreses presentaran reptes pels quals l’alumnat haurà de desenvolupar solucions vinculades als ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible).

En aquesta primera edició, que acollirà 50 alumnes de Cicles Formatius i Batxillerat de l’Institut Eugeni d’Ors, les tres empreses que s’han adherit a la crida han estat Torres, Xarxa de Telecomunicacions Alternatives (XTA) i la cooperativa d’iniciativa social ACTUA.

La crida s’estructura en tres fases. La primera que serà el tret de sortida de la crida, serà aquest dimecres dia 4 de març, d’11 a 17h a l’Enològica, seu de Promoció Econòmica. Aquesta jornada serà per presentar els reptes de les tres empreses i començar a desenvolupar possibles idees i solucions a través de la Eina SCOPE de Model de negoci.

A partir de les 11 del dimecres, les tres empreses presentaran els seus reptes i l’alumnat rebrà una formació sobre com desenvolupar idees de negoci amb l’eina Scope. Solucions que seran desenvolupades al llarg del proper mes gràcies al mentoratge que oferiran empreses i professorat del centre.

Les millors idees i solucions es valoraran en una segona fase, a les semifinals durant la setmana cultural del centre, el 24 d’abril, i les solucions semifinalistes es presentaran a la tercera fase, amb un elevator pitch, el dia 15 de maig a la Fassina, en el marc de les Fires de Maig.

En aquesta primera edició també hi col·laboren la Jove Cambra Internacional de Catalunya, la Universitat Politècnica de Vilanova i la Geltrú i la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP).

Bases de la crida

Cartell