Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

L’European Project Semester (EPS): Impuls a la innovació per millorar la competitivitat empresarial amb la col·laboració de la UPC

Organització i contacte: 

www.epsevg.upc.edu/ca/epseuropeanprojectsemester.eu/

Per més informació podeu contactar amb el Servei de Promoció Econòmica:

promocioeconomica@vilafranca.cat

Més informació aquí.

 L’European Project Semester (EPS) busca la complicitat del teixit industrial i d’empreses perquè estudiants universitaris aportin solucions a reptes reals. Ara la seva empresa pot formar part també d’aquest projecte engrescador.

L’European Project Semester (EPS) és un Projecte Docent que ofereixen diverses universitats europees amb l’objectiu de donar respostes a reptes del sector empresarial industrial gràcies a la col·laboració i implicació d’estudiants d’últims cursos d’universitats tècniques i de disseny d’arreu d’Europa i del món.

L’EPS forma part del pla d’estudis de la UPC‐Vilanova i reuneix, entre els mesos de febrer i juny.