Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dilluns05octubre '20

Neuromàrqueting aplicat a les vendes

Dates i lloc: 

Dies: 5 i 6 d'octubre de 2020

Formació on line amb plataforma de videoconferència

Horari: 

De 9.30 a 11.30h. (4 hores)

Organització i contacte: 

Servei de promoció econòmica

Tel. 93 817 11 69

promocioeconomica@vilafranca.cat

Com aconseguir el màxim impacte en els nostres clients entenent com pensen 

 

El neuromàrqueting investiga i estudia com es comporta el cervell en el procés de compra i permet saber com pensa el consumidor. 

Aquesta acció formativa s'adreça a empreses, autònoms i professionals de qualsevol sector. També, a persones emprenedores que estiguin iniciant el seu projecte empresarial.

L'objectiu de la sessió és introduir les aplicacions més senzilles del neuromàrqueting en el món de les vendes, per tal que les persones assistents puguins agafar idees sobre diferents accions a realitzar que els permeti millorar els seus resultats.

L'acció la impartirà  Eduard Giménez de Millenium BCN-VAL,SL. Experiència com a formador i assessor en el món empresarial, amb més de 15 anys d'experiència.

Més informació  Neuromàrqueting

Cal fer la inscripció a Neuromàrqueting