Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dijous05novembre '20

Oportunitats d’economia circular en el sector vitivinícola

Dates i lloc: 

Jornada en línia

Dijous, 5 de novembre de 2020

Horari: 

De 10.00 a 12.00h.

Organització i contacte: 
 

El servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca organitzada aquesta jornada conjuntament amb l'Escola Agrària Esc. Viticultura i Enologia M. Rossell i Domènech i INNOVI.

Amb la participació de: Clúster Bioenergia, CADES, Institut Català del Suro, Dept. Territori i Sostenibilitat

Inscripcions aquí

Per a més informació podeu contactar amb la Sra. Pilar Abajo (A/e: p.abajo@gencat.cat)

 

Jornada tècnica per apropar-nos a l'economia circular des d’una perspectiva pràctica basada en casos reals en el sector vitivinícola.
 

Actualment estem immersos en un sistema de producció i consum lineal, és a dir, predomina un model que no és viable a mig termini ja que es basa només en extreure, fabricar, utilitzar i llençar. Cal aspirar a una circularització de l’economia com a model econòmic orientat a l’assoliment de sistemes de producció i consum més eficients i resilients, capaç de generar valor i tenir una menor dependència dels recursos naturals i que preservi els recursos dins d’un cicle continu optimitzant el seu valor.
Aquesta jornada tècnica pretén apropar-nos a aquest nou model econòmic des d’una perspectiva pràctica basada en casos reals en el sector vitivinícola.

Programa