Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dimarts18octubre '22

Presentació ajudes KIT DIGITAL

Dates i lloc: 

Dimarts 18 d'octubre al Centre Àgora

Horari: 

De 12 a 12.30h

Organització i contacte: 

Servei de promoció econòmica

Tel. 938171169

Inscripció

Ajudes per impulsar les competències digitals a pimes i autònoms

El KIT DIGITAL és un programa d'ajudes estatals finançat per la Unió Europea per impulsar les competències digitals de les pimes i autònoms.

Ajudes en forma de Bonus Digital de 2.000€ per a empreses d'1 o 2 treballadors. Aquest paquet s'adreça als autònoms ja que la persona promotora del negoci, l'autònom ja és un treballador. Aquesta convocatòria d'ajudes s'obrirà el mes de novembre.

Empreses entre 3 i 9 treballadors el Bonus digital és de 6.000€  i per a les pimes d'entre 10 i 49 treballadors el bonus és de 12.000€.  La convocatòria d'aquestes dues línies ja esta oberta, la primera s'ha obert aquest setembre i la segona el mes de juny.

A la sessió hi assistiran AGENTS DIGITALITZADORS DE LA COMARCA que són les empreses informàtiques acreditades per incorporar les solucions digitals al negoci.

Vols fer una web?, Vols ser més visible a les xarxes? Vols un CRM i no saps quin?,... aquestes són algunes de les sol.lucions informàtiques que pots utilitzar amb aquest Bonus Digital. 

Si ets una pime, un comerç, un autònom o professional no t'ho perdis!!!!  Són diners per poder digitalitzar el teu negoci. 

Més informació 


Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa