Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dimecres06novembre '19

Propietat industrial per a pimes

Dates i lloc: 

Dimecres 6 de novembre de 2019 de 10 a 13h a l'Edifici de l'Enològica.

C/ Amàlia Soler, 29 de Vilafranca del Penedès

Horari: 

De 10 a 13 hores

Organització i contacte: 

Servei de promoció econòmica
Tel. 938171169
mail promocioeconomica@vilafranca.cat

ACCIÓ-'Agència per a la competitivitat de l'empresa juntament amb la FEGP, l'Ajuntament de Sant Sadurni, l'Ajuntament dels Monjos, el Consell Comarcal de l'Alt Penedès i l'Ajuntament de Vilafranca organitzen aquesta sessió formativa sobre les característiques de la propietat industrial i dels riscos que suposa per a la empresa el fet de no gestionar-la.

Participa en aquesta sessió de nivell bàsic i informa't sobre les característiques de la propietat industrial i dels riscos que suposa per a la teva empresa el fet de no gestionar-la.

Coneixeràs les opcions de propietats industrials, els seus usos i conèixeràs el rendiment dels actius intangibles protegits per les eines de propietat industrial.

Objectiu de la sessió: Informar-te sobre les opcions de propietats industrials, els seus usos i conèixer el rendiment dels actius intangibles protegits per les eines de propietat industrial.

S'adreça a:  empresaris,  directors d'empresa, gestors de productes o  gestors habituals de projectes d'R+D+i.

Inscripcions a propietat industrial