Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dimecres27juny '18

Prosperitat local en un món global - Jordi Angusto

Dates i lloc: 

27 de juny de 2018 de 10 a 12:30 hores.

Edifici de l'Enològica, carrer Amàlia Soler, 29. Vilafranca del Penedès.

Horari: 

De 10 a 12:30 hores.

Organització i contacte: 

Servei de Promoció Econòmica - Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Tel. 93 817 11 69 - Mail: promocioeconomica@vilafranca.cat

En el marc del programa Desenvolupa't, l’expert exposarà com millorar l’equitat i la sostenibilitat del nostre model econòmic en un món global, passa per millorar la nostra eficiència i valor afegit.

Jordi Angusto Zambrano és economista, exprofessor de Teoria econòmica a la Universitat Autònoma de Barcelona i ex assessor econòmic al parlament Europeu. També és autor de diversos assajos sobre la crisi econòmica i de nombrosos articles a la premsa catalana.

Actualment és president de la Comissió d’Innovació del Col·legi d’economistes de Catalunya i membre de l’executiva de la Fundació Catalunya Europa.

L’expert exposarà com millorar l’equitat i la sostenibilitat del nostre model econòmic en un món global, passa per millorar la nostra eficiència i valor afegit.

Per a més informació i inscripcions visiteu la web http://desenvolupat.vilafranca.cat