Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dimecres26febrer '20

Sessió Informativa: Requisits mínims exigibles als establiments en relació a les persones consumidores

Dates i lloc: 

26 de febrer 

Edifici de l'Enològica. C/ Amàlia Soler, 29

08720 Vilafranca del Penedès

 

Horari: 

De 15 a 16.30h

Organització i contacte: 

Servei Municipal de Promoció Econòmica i Servei Municipal de Consum. Tel. 938171169 comerc@vilafranca.cat    consum@vilafranca.cat

Xerrada informativa sobre els requisits mínims exigibles als establiments comercials per complir amb la normativa en matèria de defensa dels consumidors.

Adreçada a propietaris/es d’establiments comercials o serveis per donar a conèixer la informació bàsica que estan obligats a tenir els establiments comercials en la seva relació amb els consumidors i usuaris i facilitar informació i assessorament en quant als requisits mínims exigibles a tots els comerciants

Sessió a càrrec de Esther Berrojo Tarrés, Tècnica de Consum de la UGST (Unitat Gestió Servei al Territori) de la Diputació de Barcelona.
S'informarà sobre la responsabilitat dels establiments comercials de complir la normativa en matèria de defensa dels consumidors:
- Exhibició dels horaris comercials.
- Exhibició dels preus i condicions de venda.
- Disponibilitat de fulls de reclamació/denúncia.
- Pagament amb targeta electrònica.
- Lliurament del comprovant de pagament: tiquet/factura.
- Drets lingüístics.

Programa      Inscripció