Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dimecres05octubre '22

Transició energètica a l'empresa

Dates i lloc: 

Dimecres, 5 d'octubre

Centre Àgora

Pl. Àgora s/n Vilafranca del Penedès

Horari: 

De 9.30 a 12.30h.

Organització i contacte: 

Servei de Promoció Econòmica i servei de Medi Ambient.

Inscripcions aquí

#SetmanaEnergia

Informa't de les eines i estratègies per ser més competitius energèticament.

En el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, organitzem aquesta jornada per donar a conèixer a les empreses quines ajudes, estratègies i experiències tenim per poder fer la transició energètica a la nostra empresa. 

La transició energètica és un procés de canvi progressiu per substituir l'energia d'origen fòssil per energia renovable i local, però també de canvi en les maneres de produir, distribuir, gestionar i consumir l'energia. En aquesta línia des de l'Ajuntament estem posant en marxa una estratègia per impulsar aquest nou model i, en definitiva, avançar cap a una nova cultura energètica.

Alhora la transició energètica és el pas més evident i inevitable a l'hora d'abordar l'emergència climàtica. Els ajuntaments hem de donar exemple en aquest procés i començar a implementar, com més aviat millor, fonts d'energia renovables i sistemes d'eficiència energètiques. En aquesta jornada us ho expliquem i oferirem experiències d'empreses que ja s'han sumat a la iniciativa. Us hi esperem!

Programa

Inscripcions

Agenda d'activitats per la Setmana de l'Energia


Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa