Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Assessorament en creació d'empreses

Tot projecte empresarial sorgeix d'una idea més o menys precisa, referida a un producte o a un servei. Per saber si aquesta idea pot esdevenir una nova empresa, cal analitzar-ne la viabilitat. El Centre Àgora de l'Ajuntament de Vilafranca és un punt d'informació i assessorament gratuït a empreses i a les persones emprenedores amb nous projectes empresarials.

Com funciona aquest servei?^

Les sessions informatives són la porta d'entrada al servei d'assessorament, es realitzen setmanalment i tenen una durada aproximada d'una hora i 30 minuts.

Durant aquestes sessions presentem els recursos municipals de suport a l'emprenedoria, fem un primer apropament al pla de negoci, expliquem els tràmits que cal satisfer per constituir un negoci i informem sobre les diferents fonts de finançament i subvencions que els emprenedors tenen al seu abast per a la creació del seu negoci. 

Un cop realitzades aquestes sessions informatives, els usuaris continuen rebent assessorament i acompanyament en els seus projectes de forma individualitzada i personalitzada amb els tècnics en hores concertades.

Arran de la situació excepcional que vivim actualment derivada del Coronavirus COVID-19 el Servei de Promoció Econòmica també ofereix els serveis d’assessorament en creació d’empreses de forma telemàtica per videoconferència a través de l’aplicació Zoom.

En cas de que estigueu interessats en rebre assessorament en creació d’empreses cal que sol·liciteu el servei a través del correu promocioeconomica@vilafranca.cat. Mitjançant aquest canal concretarem dia i hora de la sessió d’assessorament i uns minuts abans de la sessió us enviarem l’enllaç i els codis per a que us pugueu unir a la sessió.