Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Vull emprendre! Assessorament en creació d'empreses

Tot projecte empresarial sorgeix d'una idea més o menys precisa, referida a un producte o a un servei. Per saber si aquesta idea pot esdevenir una nova empresa, cal analitzar-ne la viabilitat. L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès presta serveis d'informació, assessorament i acompanyament gratuït a persones emprenedores que volen crear una empresa a Catalunya.

Com funciona aquest servei?^

Les sessions informatives són la porta d'entrada al servei d'assessorament, es realitzen setmanalment i tenen una durada aproximada d'una hora.

Durant aquestes sessions presentem els recursos municipals de suport a l'emprenedoria, fem un primer apropament al pla de negoci, expliquem els tràmits que cal satisfer per constituir un negoci i informem sobre les diferents fonts de finançament i subvencions que els emprenedors tenen al seu abast per a la creació del seu negoci. 

Un cop realitzades aquestes sessions informatives, els usuaris continuen rebent assessorament i acompanyament en els seus projectes de forma individualitzada i personalitzada amb els tècnics en hores concertades.

El Servei de Promoció Econòmica també ofereix els serveis d’assessorament en creació d’empreses de forma telemàtica per videoconferència a través de l’aplicació Zoom.

En cas de que estigueu interessats en rebre assessorament en creació d’empreses cal que sol·liciteu el servei a través del correu [email protected] o a través del següent tràmit: sol·licitar assessorament. 

Economia Social i Solidària^

Des del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès fomentem i enfortim les iniciatives socioeconòmiques de l'àmbit de l'Economia Social i Solidària del territori (cooperativisme, tercer sector, associacions, economies comunitàries...). Si teniu una idea o esteu impulsant un projecte d’Economia Social i Solidària us oferim assessorament tant per ajudar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics, com per consolidar i enfortir les vostres organitzacions.

Pla d'empresa en línia^

El pla d'empresa és l'eina principal que has d'utilitzar per decidir si el teu projecte és prou sòlid per crear l'empresa, o bé si és necessari que recondueixis algun aspecte comercial, productiu, d'organització o financer. També et permetrà analitzar la futura situació de l'empresa davant del mercat real i els seus competidors, així com determinar el model de direcció i organització adequats per a assolir els objectius fixats.

Mitjançant les sessions d’assessorament rebràs un acompanyament personalitzat en l’elaboració d’aquest document. Tot i així, la xarxa Catalunya Emprèn també posa a disposició dels emprenedors una eina per poder realitzar el PLA D’EMPRESA EN LÍNIA.

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa