Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Transmissió de negoci

Tant si teniu un negoci i esteu pensant en vendre’l com si us trobeu en una situació en la que voleu adquirir un negoci en funcionament, el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca disposa d’un equip de consultors especialitzat que, a través del Programa Reempresa, us acompanyarà i assessorarà durant tot el procés de transmissió d’una empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts, fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord.

A més, posem a disposició dels usuaris un mercat transparent de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. 

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa