Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Botiga del vi

L’Ajuntament de Vilafranca impulsa aquest Nadal La Botiga del Vi, un espai en format pop up, és a dir efímer, que s’instal·la al Mercat de la Carn de dimecres a dissabte, del 20 al 30 de desembre. És un espai de venda i degustació de vins del Penedès, amb l’objectiu d’oferir una oportunitat per generar emoció al voltant dels seus productes i connectar amb la clientela.

Els dissabtes es completarà l’oferta amb els Tastets de Nadal, afegint parades de gastronomia (torrons, formatges, melmelades...) i música en viu a la plaça de l’Oli. Les consumicions tindran un preu popular i el també es podrà comprar ampolles de vi, per a les festes nadalenques.

Durant tota la campanya de La Botiga del Vi es podrà veure una animació digital que es projectarà a la façana de la plaça de l’Oli del Mercat de la Carn.

Programa de tastos i maridatges que s'oferiran.

L’aforament és limitat a 24 persones i cal fer inscripció prèvia. Les places s’atorgaran per estricte ordre d’inscripció.

Els tastos i maridatges tenen un cost de 3 euros/persona que es pagaran allà mateix (excepte el taller de cuina nadalenca que és gratuït). 

Descarrega't aquí el programa.

INSCRIPCIONS AQUÍ


Cellers participants la primera setmana: Mulet Viticultors, La Fita, Vins l’Apical, Can Vallès, Cal Teixidor, El Jardí dels Sentits, La Vinya de la Falzia, Celler Cisteller, Enlaire Vins, Celler Amat&Montané, Mestratge - Vins identitaris, Vinya Lluny, Enclòs de Peralba

Cellers participants la segona setmana: Vins de Sinergia, Vinyes que atrapen, Eravi, Les iaies, Celler Cairons, Celler Can Morral del Molí, Bodega Clandestina, Vinyes de Palou, Anna Serra, Celler Casajou, Celler Entrevinyes, Celler MontPicolis, Ouiea Vins, Esteve i Gibert

Degustacions gastronòmiques a càrrec de: Torrons Garcia Sirvent, Kezu, Formatgeria Camins del Nord, Melmelades Vinyet, Xerigots, Cigró d’Or

 

Dimecres 20

A les 17.15h

Taller de cuina nadalenca amb productes de proximitat (activitat gratuïta). A càrrec de Gemma Riera

De 18.30h a 19.00h

Maridatge - "Xarel·legem" amb el col·lectiu Vida Penedès i el Gall del Penedès. Cellers participants: La Fita - Enlaire Vins - Cisteller. Dinamitza Caram Caram

Dijous 21

De 18.30h a 19.00h

Tast -  La versatilitat del vi del Penedès. Cellers participants: El Jardí dels Sentits - Can Vallès  - Celler Lluch Llopart. Dinamitza Caram Caram

Degustacions gastronòmiques a càrrec de:

  • Kezu amb formatge vegà i altres
Divendres 22

De 18:30h a 19:00h

Tast - Va de blancs amb el col·lectiu Vida Penedès  i Camins del Nord. Cellers participants: Mestratge - Vins l'Apical.  Dinamitza Caram Caram.

De 19.30h a 20.00h

Tast de vins naturals. Celler Cal Teixidor

Degustacions gastronòmiques a càrrec de:

  • Formatgeria Camins del Nord amb formatge de cabra i vaca
  • Kezu amb formatge vegà i altres
Dissabte 23. Tastets de Nadal. Degustacions i actuacions musicals a la pl. de l'Oli (obertes al públic, no cal inscripció)

Degustacions gastronòmiques a càrrec de:

  • Formatgeria Camins del Nord amb formatge de cabra i vaca
  • Kezu amb formatge vegà i altres
  • Torrons Garcia Sirvent

A les 12h.  Nadales Jazz Band

Jazz nadalenc amb Enric Alegre (saxo i clarinet), Noelia Torrero (veu) Mark Cowling (piano), Raimon Corbella (contrabaix) i Lluís Casas (bateria)

De 17:45 - 19:45h. DJ XDG*

Sessió DJ amb mescla de nadales, cançons actuals i de tota la vida

De 20 - 20:30h. Sanrru*

Cançons pròpies i versions. Guitarra, veu i caixa

*Músics de la Xarxa de Joves Creadors

 

Dimecres 27

De 18.30h a 19.00h

Maridatge -La inspiració de les noves generacions amb el col·lectiu Vida Penedès i Vinyet melmelades. Cellers participants: Celler Cairons - Can Morral del Molí - Esteve i Gibert.  Dinamitza Caram Caram

De 19.30h a 20.00h

Tast- L'Anoia a la copa i Kezu. Cellers participants: Vinyes que atrapen -Les iaies.  Dinamitza Caram Caram.

Degustacions gastronòmiques a càrrec de:

  • Kezu amb formatge vegà i altres
  • Vinyet amb melmelades de raïm
  • Torrons Garcia Sirvent
Dijous 28

De 18.30h a 19.00h

Tast- Xarel·lo i Sumoll, el Ying i el Yang del Penedès amb el col·lectiu Vida Penedès. Cellers participants: Celler Eravi - Bodega Clandestina . Dinamitza Caram Caram

De 19.30h a 20.00h

Tast- Suc de raïm. Celler Ouiea Vins

Degustacions gastronòmiques a càrrec de:

  • Kezu amb formatge vegà i altres
  • Xerigots amb formatges
  • Torrons Garcia Sirvent
Divendres 29

De 18.30h a 19.00h

Maridatge- La revolució de les bombolles amb Club Vida i Torrons García Sirvent. Cellers participants: Celler Casajou - Celler Entrevinyes. Dinamitza Caram Caram

Degustacions gastronòmiques a càrrec de:

  • Kezu amb formatge vegà i altres
  • Xerigots amb formatges
  • Torrons Garcia Sirvent
Dissabte 30. Tastets de Nadal. Degustacions i actuacions musicals a la pl. de l'Oli (obertes al públic, no cal inscripció)

Degustacions gastronòmiques a càrrec de:

  • Kezu amb formatge vegà i altres
  • Vinyets amb melmelades de raïm
  • Torrons Garcia Sirvent

A les 12h. Set de rumba

Rumba amb un toc nadalenc amb David Torras (guitarra i veu), Oriol Pidelaserra (teclats i cors), Nico Ramirez (percussió i cors)

De 18 - 20h. DJ Jade*

Música electrònica en viu

*Músics de la Xarxa de Joves Creadors

Amb la col·laboració de:

     

Xat Atenció a l'empresa