Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Programa Creajove

El servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, amb els suport d’altres entitats, desenvolupa des de l'any 2003 el Programa Creajove, dirigit als joves de la comarca de l’Alt Penedès, amb la finalitat de despertar la creativitat i la iniciativa emprenedora.

El programa s'estructura en tres accions:

Els Tallers Creajove^

El Taller Creajove consisteix en una sessió de dues hores impartida per l’equip tècnic del Servei de Promoció Econòmica dirigida a estudiants secundària, en el propi centre educatiu.

L’objectiu principal del taller és apropar el món de l’emprenedoria als joves estudiants de la comarca, estimulant la creativitat mitjançant un exercici de generació d’idees de negoci, treballant una primera avaluació de les mateixes i identificant habilitats i comportaments emprenedors.

També se'ls proposa la seva participació en el concurs Creajove, que és la segona acció que composa el programa. S’imparteixen al llarg de l'any un mínim de 20 tallers en més de 10 centres de la comarca, i hi participen més de 400 alumnes cada any.

El Concurs Creajove^

El Concurs Creajove, de caràcter anual, té com a objectiu promoure l’esperit emprenedor, la innovació i la creativitat del col·lectiu de joves fins als 25 anys a la comarca de l’Alt Penedès.

Està adreçat a alumnes de secundària, batxillerat o cicles formatius de centres educatius de la comarca de l’Alt Penedès amb edat compresa entre els 14 i els 25 anys i que hagin participat en algun Taller Creajove impartit per el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

 

El concurs es divideix en dues categories, en una es premia la millor idea de negoci i en l'altre el millor projecte empresarial

 

Acte d'entrega de premis del Programa Creajove^

 

És l'acte que culmina el Programa Creajove. Es tracta d'una jornada on es desenvolupen un seguit d’activitats formatives dirigides a emprenedors, empresaris i estudiants de secundària, destinades a millorar les competències emprenedores dels assistents, on també es presenta una experiència empresarial d’èxit, i finalment es clou amb el lliurament de premis Creajove.

 

 

L'acte d'entrega de premis del Programa Creajove 2023 va tenir lloc el 29 de març a l'Auditori Municipal M. Rosa Juncosa amb el següent PROGRAMA

 

Xat Atenció a l'empresa