Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Vilafranca Impuls Empresarial

Donades les circumstàncies que estem vivint degut a la pandèmia pel COVID-19, des del Servei de Promoció Econòmica considerem que és necessari posar en marxa tots els mecanismes per a la reactivació econòmica de la comarca i dotar a les empreses i persones emprenedores de tots els recursos que els puguin ser d’utilitat per poder donar resposta a aquesta situació i afavorir la recuperació de la activitat econòmica. Amb aquest horitzó  arrenca Vilafranca Impuls Empresarial, una iniciativa orientada a la reactivació econòmica, per pal•liar els efectes de la pandèmia en l’economia i el teixit empresarial de l’Alt Penedès.


VIE es tracta d’un programa d’acceleració empresarial amb el què pretenem dotar dels recursos necessaris a les empreses del territori per afrontar amb èxit la difícil situació que pateixen moltes d’elles. En funció de les necessitats de cada una de les empreses participants, el programa contribuirà en la seva reactivació i/o creixement, dotant-les dels recursos i acompanyant-les en el procés per tal d’assegurar-ne la seva viabilitat i continuïtat.

Metodologia^

VIE es recolzarà en una plataforma digital que recollirà i ordenarà recursos i eines per ajudar al creixement de les empreses amb el valor afegit que serà una eina personalitzada que s’adequarà a les necessitats i ritme de les empreses adherides al programa. D’aquesta manera, els resultarà molt més fàcil aplicar tots els aprenentatges del programa a la seva activitat. A més la  plataforma permetrà als negocis participants rebre suport remot per part de l’organització sempre que ho necessitin icontribuirà a l’acceleració dels projectes empresarials, a la capacitació dels intraemprenedors, a fomentar la col·laboració eficientment amb Start-Ups, a aprofitar el talent dels directius i a disposar d’una mateixa metodologia d’acceleració estandarditzada en els processos. 

El programa compta també amb l’expertesa de professionals que oferiran mentories en acceleració corporativa i l’ús dels recursos disponibles (programari, documentació, plantilles, metodologies i processos...) perquè les empreses que hi participin puguin anar treballant els diferents reptes que es plantegini. Reptes que poden ser des de millorar l’eficiència en els seus processos,optimitzar els seus productes o adaptar els serveis a l’usuari final fins a implementar noves tecnologies o crear aliances sectorials i noves línies de negoci. Les empreses de l'Alt Penedès podran adherir-se al programa en funció a les seves pròpies necessitats i rebran un assessorament personalitzat d’acord amb la seva situació particular.

Més informació i inscripcions^

Si esteu interessats en rebre més informació d’aquest programa o participar-hi, podeu adreçar-vos a: promocioeconomica@vilafranca.cat o bé emplenar el següent formulari:

VILAFRANCA IMPULS EMPRESARIAL

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa