Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Carnet Jove de Vilafranca del Penedès

Si tens un comerç o empresa a Vilafranca, adhereix-te al carnet oferint descomptes en els teus serveis i productes. La gent jove de Vilafranca et vol a tu!

SUMA-T’HI: ÉS MOLT FÀCIL,
CAP COST I TOT DE BENEFICIS!

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Pots informar-te amb més detall i donar-te d’alta molt fàcilment, contactant amb el telèfon de Promoció Econòmica: 93 817 11 69 o per correu electrònic a l’adreça [email protected]Formar part del programa no et representarà cap cost, només beneficis.

ELS I LES JOVES DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS ET VOLEN A TU!

OFEREIX DESCOMPTES

El Carnet Jove de Vilafranca del Penedès t’aporta beneficis notables i no té cap cost addicional al descompte voluntari que decideixis aplicar en els teus serveis o productes.

IMATGE I VISIBILITAT

Identifica el teu establiment amb la imatge del Carnet Jove de Vilafranca del Penedès i et pots beneficiar de la vinculació a una imatge amb el suport d’una campanya publicitària anual de gran repercussió adreçada als i les joves catalans a través de la televisió, la ràdio, la premsa, internet, cartelleria i publitrameses.

RESPONSABILITAT SOCIAL

Adherir-se al Carnet Jove de Vilafranca del Penedès significa associar la teva empresa, entitat o comerç a un programa social que treballa per millorar la qualitat de vida de la gent jove.

OBSEQUI DE BENVINGUDA

I a més, com a benvinguda t’obsequiem amb un cap de setmana per a dues persones amb allotjament i esmorzar en qualsevol dels 21 albergs propis de la Xanascat, gestionats per l’Agència Catalana de la Joventut (xanascat.gencat.cat).

PUBLICITAT DE FRANC

Internet: carnetjove.cat. Al web, amb més d’1.400.000 visites anuals, els i les joves poden accedir a una cerca general per àmbit i població. També a través d’una entrada específica per al Carnet Jove de Vilafranca del Penedès. Aplicació mòbil del Carnet Jove: aplicació que acumula més de 400.000 descàrregues, i que facilita als joves la consulta, la cerca i la utilització dels avantatges del Carnet Jove, gràcies al seu cercador i a l’eina de geolocalització per proximitat. Aquesta app també té una entrada específica per al Carnet Jove de Vilafranca del Penedès, on les persones joves poden accedir fàcilment a l’oferta de la població. Butlletí digital del Carnet Jove de Vilafranca del Penedès: adreçat a les persones titulars de la vostra població on s’anirà afegint informació sobre els avantatges del carnet.

QUÈ ÉS CARNET JOVE?

El Carnet Jove és un servei públic consolidat des de fa anys, que aplega més de 500.000 joves catalans i catalanes titulars d’edats compreses entre els 12 i 30 anys. El carnet acompanya els i les joves en el seu desenvolupament personal, i els facilita l’accés a prop de 8.000 avantatges a Catalunya en àmbits molt diversos. També té una dimensió europea, perquè és vàlid en més
de 30 països
, per a més de 6.000.000 de joves, que poden gaudir de desenes de milers de descomptes.

Col·laborant amb el Carnet Jove de Vilafranca del Penedès ajudes a facilitar a la gent jove de la teva població l’accés a un munt de serveis i productes per a la vida quotidiana.

Així, contribueixes a promoure el municipi entre les persones joves que hi viuen i també als de fora, ja que els avantatges que ofereixis estan disponibles per a tothom.

Amb la teva col·laboració la gent jove hi guanya i tu també!

Descobreix el Carnet Jove a www.carnetjove.cat

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa