Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Compra VilaFrancs, fes comerç de proximitat

’Ajuntament de Vilafranca posa en marxa una nova edició de la campanya Compra amb VilaFrancs, fes comerç de proximitat per fomentar el comerç local durat la campanya de Nadal. Pots comprar VilaFrancs per gastar als comerços i serveis adherits a la campanya per valor de 50 € pagant només 30 €. Els 20€ restants, els regala l’Ajuntament amb el suport de l’establiment. Fem comerç de proximitat!

Poden beneficiar-se dels VilaFrancs totes les persones que vulguin comprar o gaudir de serveis en els establiments adherits a la campanya. Només s'ha de disposar de DNI.

  • Paga 6€ per un VilaFranc de 10€ (estalvia’t 4€).
  • Els VilaFrancs es podran acumular fins a un import màxim de 50€.
  • Els VilaFrancs no es poden canviar per diners en efectiu.
  • Si l’import de la compra és inferior a l’import del VilaFranc, no es tornarà cap canvi.

Els VilaFrancs només es podran utilitzar durant la durada de la campanya: del 23 de novembre de 2020 fins al 6 de gener de 2021, ambdós inclosos, en els establiments adherits a la campanya. A partir d’aquesta data deixaran de ser vàlids.

Aconsegueix els teus VilaFrancs!