Ajuntament de Vilafranca del Penedès

IFEST

L’iFest s’ha concebut com la gran festa de la tecnologia, la ciència, la innovació i la disrupció, dirigida a aquells que representen el futur: estudiants d’últims anys de batxillerat, FP, graus universitaris, màsters i doctorats amb els següents objectius:

  • Traslladar-los la consciència que poden fer grans coses en els propers anys, que la societat espera les seves aportacions i que tenen el talent per fer-les
  • Fer-los veure que les seves aportacions poden ser més sofisticades del que inicialment ells i elles poden pensar. I que aquesta sofisticació pot venir de la ciència, la innovació, la tecnologia; la disrupció en general.
  • Apoderar els futurs líders de la nostra societat, universitaris, docents…per aplicar les tecnologies exponencials als grans reptes de la humanitat, iniciant una etapa i un moviment de reptes i tecnologies exponencials.

Aquest acte, que se celebra anualment, compta amb el suport del Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, i l'any passat va aplegar a més de 6.000 alumnes acompanyats per 1.000 docents d'arreu de Catalunya.