Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Programa Creajove

El servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, amb els suport d’altres entitats, desenvolupa des de l'any 2003 el Programa Creajove, dirigit als joves de la comarca de l’Alt Penedès, amb la finalitat de despertar la creativitat i la iniciativa emprenedora.

El programa s'estructura en tres accions:

Els Tallers Creajove^

El Taller Creajove consisteix en una sessió de dues hores impartida per l’equip tècnic del Servei de Promoció Econòmica dirigida a estudiants secundària, en el propi centre educatiu.

L’objectiu principal del taller és apropar el món de l’emprenedoria als joves estudiants de la comarca, estimulant la creativitat mitjançant un exercici de generació d’idees de negoci, treballant una primera avaluació de les mateixes i identificant habilitats i comportaments emprenedors.

També se'ls proposa la seva participació en el concurs Creajove, que és la segona acció que composa el programa. S’imparteixen al llarg de l'any un mínim de 20 tallers en més de 10 centres de la comarca, i hi participen més de 400 alumnes cada any.

El Concurs Creajove^

El Concurs Creajove, de caràcter anual, té com a objectiu promoure l’esperit emprenedor, la innovació i la creativitat del col·lectiu de joves fins als 25 anys a la comarca de l’Alt Penedès.

Està adreçat a alumnes de secundària, batxillerat o cicles formatius de centres educatius de la comarca de l’Alt Penedès amb edat compresa entre els 14 i els 25 anys i que hagin participat en algun Taller Creajove impartit per el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

El concurs es divideix en dues categories, en una es premia la millor idea de negoci i en l'altre el millor projecte empresarial

Per poder participar al Concurs Creajove cal que els participants presentin la següent documentació:

El període de presentació de candidatures s’iniciarà el 17 de febrer de 2020 i finalitzarà el 26 de febrer de 2020.

La Jornada de l'Emprenedor^

La Jornada de l’Emprenedor és l'acte que culmina el Programa Creajove. Es tracta d'una jornada on es desenvolupen un seguit d’activitats formatives dirigides a emprenedors, empresaris i estudiants de secundària, destinades a millorar les competències emprenedores dels assistents, on també es presenta una experiència empresarial d’èxit, i finalment es clou amb el lliurament de premis Creajove.

La Jornada de l’Emprenedor 2020 tindrà lloc el 18 de març a les 9.15 hores. Encara estem treballant en el programa de la jornada, tan aviat estigui confirmat es podrà consultar i es podran tramitar les inscripcions en aquest mateix espai.

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa