Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Programa Creajove

El servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, amb els suport d’altres entitats, desenvolupa des de l'any 2003 el Programa Creajove, dirigit als joves de la comarca de l’Alt Penedès, amb la finalitat de despertar la creativitat i la iniciativa emprenedora.

El programa s'estructura en tres accions:

Els Tallers Creajove^

El Taller Creajove consisteix en una sessió de dues hores impartida per l’equip tècnic del Servei de Promoció Econòmica dirigida a estudiants secundària, en el propi centre educatiu.

L’objectiu principal del taller és apropar el món de l’emprenedoria als joves estudiants de la comarca, estimulant la creativitat mitjançant un exercici de generació d’idees de negoci, treballant una primera avaluació de les mateixes i identificant habilitats i comportaments emprenedors.

També se'ls proposa la seva participació en el concurs Creajove, que és la segona acció que composa el programa. S’imparteixen al llarg de l'any un mínim de 18 tallers en més de 10 centres de la comarca, i hi participen més de 300 alumnes cada any.

El Concurs Creajove^

El Concurs Creajove, de caràcter anual, té com a objectiu principal incentivar la creativitat, la iniciativa i la innovació empresarial entre els joves de la comarca.

El concurs es divideix en tres categories, una dirigida al públic en general on es premia al millor projecte empresarial presentat per joves menors de 40 anys i dues categories reservades a alumnes de secundària que hagin participat en els Tallers Creajove, la que premia la idea de negoci més creativa i la que premia el millor projecte empresarial.

 

Podeu consultar les bases del Concurs Creajove 2019 al següent enllaç:

Per poder participar al Concurs Creajove cal que els participants presentin la següent documentació:

El període de presentació de candidatures s’iniciarà el 11 de febrer de 2019 i finalitzarà el 28 de febrer de 2019.

La Jornada de l'Emprenedor^

La Jornada de l’Emprenedor és l'acte que culmina el Programa Creajove. Es tracta d'una jornada on es desenvolupen un seguit d’activitats formatives dirigides a emprenedors, empresaris i estudiants de secundària, destinades a millorar les competències emprenedores dels assistents, on també es presenta una experiència empresarial d’èxit, i finalment es clou amb el lliurament de premis Creajove.

La Jornada de l’Emprenedor 2019 tindrà lloc el 21 de març a les 9.15 hores. Podeu consultar el programa de la jornada i tramitar inscripcions a través d’aquest enllaç: JORNADA DE L’EMPRENEDOR