Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Desenvolupa't

Desenvolupa't és un cicle de conferències per al desenvolupament empresarial i professional, organitzat pel Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Dirigides per ponents mediàtics de diferents àmbits i edats, les conferències persegueixen sempre l'objectiu d'aportar optimisme i il·lusió a professionals, empresaris i emprenedors davant la situació actual. Desenvolupa't vol donar als assistents idees, eines i motivació per trobar noves vies de desenvolupament i innovació.

Programa 2019^

La conferència del Desenvolupa't 2019, a càrrec d'Álex López, porta per títol Social Selling i marca digital, claus per incrementar vendes i tindrà lloc el proper dijous 31 d'octubre de 2019 de 9.30h a 11:00h

Álex López és formador en xarxes socials i digital selling a IESE, ESADE, Universitat de Deusto, Universitat de Navarra, Universitat de A Coruña i la Universidad Complutense de Madrid. Ponent en conferències i congressos empresarials. Ofereix assessorament personalitzat en estratègia digital a empreses i professionals. Autor del llibre Cliente digital, vendedor digital. Creador i gestor de continguts de dues comunitats Linkedin, una per a professionals del sector retail i l’altre, de professionals de recursos humans.

La conferència adreçada a empreses, professionals i persones emprenedores que vulguin apostar per la digitalització, tractarà de la importància de tenir una bona marca professional, com mesurar els resultats de les nostres accions en el canal digital, com crear una estratègia corporativa a Linkedin, conèixer com actua el nou client digital, buscar nous clients i empreses i fer el seguiment dels mateixos

Conferència 100 % subvencionada