Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Desenvolupa't

Desenvolupa't és un cicle de conferències per al desenvolupament empresarial i professional, organitzat pel Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Dirigides per ponents mediàtics de diferents àmbits i edats, les conferències persegueixen sempre l'objectiu d'aportar optimisme i il·lusió a professionals, empresaris i emprenedors davant la situació actual. Desenvolupa't vol donar als assistents idees, eines i motivació per trobar noves vies de desenvolupament i innovació.

Programa 2021^

 

Alfons Cornella | Innovar en el dia a dia
Dimarts 5 d'octubre de 2021, de 9.30 a 11h
Edifici de l’Enològica

Alfons Cornella  és fundador de Infonomia i de l’Institut of Next, empreses especialitzades en repensar el futur de les empreses i les organitzacions, sempre posant focus en la innovació. Explora de manera constant en ecosistemes d’innovació a nivell internacional.

Ha publicat 34 llibres i molts articles sobre innovació, negocis i tecnologia, des de la perspectiva de la transformació de les organitzacions. El darrer llibre Com innovar sense ser Google és un manual d’innovació elaborat amb l’aprenentatge de més de 20 anys de pràctica professional.

Es consultor de grans empreses i ha dirigit més de 120 projectes d’innovació en tot tipus d’organitzacions. És llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona, Master of Science in Information Resources Management per la Syracuse University de Nova York i té un postgrau Diplomat en Alta Direcció d'Empreses per ESADE Business School de Barcelona.

La conferència adreçada a empreses, professionals i persones emprenedores, tractarà d’explicar com innovar en el dia a dia per conèixer respostes a les preguntes fonamentals sobre innovació: per què innovar, en què consisteix, com es fa, quan, qui, on, quant. A partir d’aquí les persones assistents determinin l’ interès i oportunitat de tirar endavant una activitat de desenvolupament d’innovació en les seves organitzacions.

Conferència 100% subvencionada.

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa