Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Desenvolupa't

Desenvolupa't és un cicle de conferències per al desenvolupament empresarial i professional, organitzat pel Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Dirigides per ponents mediàtics de diferents àmbits i edats, les conferències persegueixen sempre l'objectiu d'aportar optimisme i il·lusió a professionals, empresaris i emprenedors davant la situació actual. Desenvolupa't vol donar als assistents idees, eines i motivació per trobar noves vies de desenvolupament i innovació.

Programa 2020^


Albert Bosch | Els reptes del lideratge actual

Dimecres 26 de febrer de 2020, de 9.30 a 11h
Edifici de l’Enològica

Albert Bosch és un reconegut aventurer i emprenedor. Llicenciat en ciències empresarials i MBA a ESADE és soci fundador d’INVERGROUP, plataforma que gestiona i promou projectes en l’àmbit de l’energia i el medi ambient. Ponent a conferències i congressos, és expert en actituds de lideratge i ha publicat cinc llibres.

Com a aventurer, entre les seves fites es troba el haver creuat l’Antàrtida sense assistència, haver completat el projecte 7 summits, consistent en escalar els cims més alts de cada continent, o la participació en 9 Dakars. És corredor habitual d’ultra maratons i ha fet més de 100 curses o reptes de diferents disciplines d’esports extrems.

La conferència adreçada a empreses, professionals i persones emprenedores, tractarà d’explicar les claus per liderar projectes en l’època de transformació i canvi accelerat que ens ha tocat viure. La incertesa, la complexitat i els canvis constants ja formen part del nostre dia a dia i han provocat un canvi de paradigma que requereix un nou tipus de lideratge que prengui compromís amb l’aportació de valor en cada una de les nostres accions.

Conferència 100 % subvencionada

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa