Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Desenvolupa't 2012

Emilio Duró^

La gestió de la il·lusió i l'optimisme en temps de canvis
L'expert consultor i formador d'empreses, Emilio Duró, va remarcar la importància del desenvolupament personal com a base de l'èxit professional, mitjançant una actitud positiva, aprenent a gestionar les emocions, assumint responsabilitats,...
www.iterconsultores.com 

Pau Garcia-Milà^

Tot està per fer
Jove emprenedor i locutor de ràdio. Als 17 anys va fundar eyeOS, el projecte més gran de software lliure creat a Espanya, que és present ja a 71 països. Ens va parlar de les etapes necessàries per fer créixer les idees, de l'optimisme i de la creativitat quotidiana.
www.paugarciamila.com

José Luis Izquierdo, 'Mago More'^

El poder positiu del canvi
Amb humor i molt d'entusiasme, aquest artista multidisciplinar ens explicarà com adaptar-nos als canvis amb optimisme. Mag de professió, José Luis Izquierdo "Mago More" és presentador empresari, guionista, actor i articulista. Expert en innovació estratègica, motivació i creativitat a l'empresa, sap combinar a la perfecció la màgia, l'humor i el món empresarial amb la innovació. És una persona entusiasta i solidaria, que sap donar la volta a qualsevol tema per riure i fer riure.

Jürgen Wagner^

L'esperit d'un poble. Del vi a doll a ser un referent mundial en l'elaboració de vins kosher
És director d'exportació de la cooperativa de Capçanes, referent mundial en l'elaboració del vi kosher. Ens explicarà l'experiència d'aquest celler que va cercar una oportunitat de negoci, a través de la innovació i l'adaptació als canvis.
www.cellercapcanes.com

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa