Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Desenvolupa't 2014

Anna Flores^

Les emocions en el procés de la venda
Mindcoach de professió, Flores és experta en el disseny de formacions que afavoreixen el canvi mitjançant el Coaching, la PNL i la Intel·ligència Emocional.
Ens va parlar del llenguatge com a vehicle per crear la realitat que volem: connectar, convèncer i vendre!
www.annaflores.es

Víctor Küppers^

Tècniques de venda efectives en entorns competitius
Formador, professor i conferenciant, Victor Küppers es dedica a la formació per vocació. Creu fermament en les possibilitats que tenen totes les persones i en la importància de les nostres actituds personals per al desenvolupament del nostre gran potencial.
Küppers va exposar de manera divertida, pràctica i emotiva les claus fonamentals per millorar l'efectivitat en les vendes, incidint en la importància del positivisme, la actitud i la motivació com a factors claus en el desenvolupament professional i personal.
www.kuppers.com

Franc Ponti^

Innovant amb desing thinking. Un mètode de pensament creatiu orientat a la cerca de solucions a l'empresa
Director del Centre d'Innovació d'EADA, institució de la qual és professor. Ha publicat diversos llibres, quatre dels quals són sobre creativitat i innovació. Ponti ens va parlar de la creativitat i la innovació, dues eines poderoses perquè les persones i les empreses trenquin els seus bloqueigs i barreres i puguin donar el millor de si mateixes.
www.francponti.com

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa