Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Desenvolupa't 2015

Xavier Sala i Martin^

Com capgirar una empresa, una marca o un negoci 180 graus amb èxit
Catedràtic J. M. Grossman d'Economía de la Columbia University a New York i l'Assessor Econòmic Principal del Center for Global Competitiveness and Performance del Fòrum Econòmic Mundial de Davos, Suïssa. Investigador associat del National Bureau of Economic Research i membre del consell de Catalunya de Telefónica. Basant-se en la seva experiència com a membre de la junta directiva i president de la comissió econòmica del FC Barcelona, Sala i Martin va exposar als assistents les claus per capgirar una empresa, una marca o un negoci 180 graus amb èxit.
www.salaimartin.com

Xavier Verdaguer^

Innovació disruptiva, un tren que no pots perdre
Xavier Verdaguer és Enginyer Informàtic i Arquitecte Tècnic per la Universitat Politècnica de Catalunya i amb estudis d'alta direcció a l'Stanford University (Califòrnia).
Professor de la UPC, autor de múltiples articles de recerca i premiat com a millor jove emprenedor creatiu del 2010 per la JCI, va exposar, mitjançant la seva experiència professional, els aspectes clau de la innovació disruptiva, els seus efectes i les noves fórmules d'inversió dins el mercat empresarial.
www.xavierverdaguer.com

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa