Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Desenvolupa't 2018

Dani Casanovas^

Les 7 coses que no sabies que pots fer a Internet per la teva empresa
Dani Casanovas és expert en Xarxes Socials i ha treballat per més de 500 projectes de Marqueting i Comunicació Digital. Director General d'Imagina i col·laborador de diferents mitjans de comunicació, és també influencer a les xarxes socials i compta amb 35.000 seguidors a Instagram amb el seu perfil Danifoodie.
A la conferència “Les 7 coses que no sabies que pots fer a Internet per la teva empresa”, Casanovas va fer fa una exposició dels punts claus per arribar al mercat empresarial amb la utilització de les xarxes socials.

Jordi Angusto Zambrano^

Prosperitat local en un món global
Jordi Angusto Zambrano és economista, exprofessor de Teoria econòmica a la UAB i ex assessor econòmic al parlament Europeu. També és autor de diversos assajos sobre la crisi econòmica i de nombrosos articles a la premsa catalana. Actualment, és president de la Comissió d’Innovació del Col·legi d’economistes de Catalunya i membre de l’executiva de la Fundació Catalunya Europa.
A la conferència de va exposar com,  millorar l’equitat i la sostenibilitat del nostre model econòmic en un món global, passa per millorar la nostra eficiència i valor afegit.

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa