Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

1er Congrés Catalunya Circular - 21 i 22 de juny

19 de maig de 2023

Els dies 21 i 22 de juny d’enguany, se celebrarà el 1er Congrés Catalunya Circular. Aquest esdeveniment està concebut per donar a conèixer els casos d’èxit en economia circular que hi ha al nostre país i, sobretot, per fomentar l’intercanvi i la interconnexió entre els diferents agents per crear aliances i cohesionar una estratègia única de país per assolir una Catalunya circular.

La inauguració, a càrrec de l'Hble. Sra. Teresa Jordà i Roura, consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, donarà sortida a una agenda de ponències sobre iniciatives estratègiques públiques i privades, taules rodones sobre ocupació, nous models de negoci i finançament, i visites tècniques a empreses amb projectes centrats en el disseny circular, solucions per allargar el cicle de vida i recuperació de valor.

Us podeu inscriure en aquest formulari. Us recordem que es preveuen al voltant de 25 places per visita tècnica. L’acceptació a la visita s’assignarà seguint l’ordre d’inscripció. En el cas d’empreses i entitats que sol·licitin més d’una plaça, a fi que hi hagi la màxima representació, només se’ls en podrà garantir una.

 PROGRAMA

INSCRIPCIONS

 #CatalunyaCircular

#CongresCatalunyaCircular

@accioclimatica

@residuscat

@accio_cat

 catalunyacircular.gencat.cat

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa