Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Ajuts a actuacions d'eficiència energètica al sector industrial

21 de juliol de 2021

El passat 4 de juny es va publicar al DOGC la 2a. convocatòria del Programa d'ajudes per a actuacions d'eficiència energètica en pimes i grans empreses del sector industrial. La nova convocatòria té exactament les mateixes característiques i requisits que l’anterior, i està dotada amb 35 milions d’euros, que se sumen als 48 milions de la primera convocatòria. El termini per presentar les sol·licituds que gestionarà l’ICAEN, acaba el 30 de juny.

Totes les empreses interessades ja poden formalitzar la seva sol·licitud a través del web de l’ICAEN. En cas que tingueu algun dubte, podeu adreçar les vostres consultes mitjançant la bústia de contacte habilitada per aquesta finalitat.

Doncs bé, el Ministeri per a la Transició Ecològica va publicar a finals de juny les modificacions sobre les bases reguladores del RD 263/2019 on, principalment, allarga la vigència del Programa d’ajuts a la indústria fins al 30 de juny de 2023.

Automàticament queda allargat també el termini de sol·licitud de la Convocatòria 2021 de l’ICAEN publicada el passat 4 de juny, en els mateixos termes, atès que així s’havia previst.

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa