Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Aquest diumenge arriba la ReparaTruck, un servei mòbil d’autoreparació de petits electrodomèstics, bicicletes i aparells informàtics

04 de novembre de 2019

El proper diumenge 10 de novembre, al Mercat d’artesans, brocanters i pintura, arriba la ReparaTruck, un servei mòbil d’autoreparació de petits electrodomèstics, bicicletes i aparells informàtics.
La unitat mòbil està dotada d’eines i personal qualificat que ensenyarà gratuïtament com reparar aquests objectes. Aquest servei s’oferirà durant 3 hores –de les 11 del matí a les 2 del migdia-, a la rambla de Sant Francesc.
Coincidint amb la Setmana de Prevenció de Residus, i com a tret de sortida de la segona fase de la campanya “Adeu plàstics”, l’Ajuntament de Vilafranca ha programat aquest servei així com un taller d’educació ambiental per a nens en el marc del Mercat d’artesans, brocanters i pintura, un mercat que potencia la compra ambientalment responsable, ja que s’hi poden comprar productes de segona mà i d’altres fets per artesans de la zona. 
Aquests actes compten amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya.