Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

BizBarcelona crea els Reconeixements “Barcelona mai s’atura”

23 de juliol de 2020

BizBarcelona 2020 ha creat els Reconeixements “Barcelona mai s’atura” amb els que vol reconèixer a ciutadans i ciutadanes, Organitzacions, persones emprenedores, persones autònomes, pimes i empreses que han contribuït a que durant el període d’excepcionalitat degut a la Covid19, Barcelona no s’aturés econòmica, social o culturalment gràcies a les iniciatives sorgides d’aquests col·lectius amb la marca Barcelona.

S'han creat tres Reconeixements:

  1. Crear o reinventar el seu negoci: Ciutadans, persones emprenedores, autònoms o pimes que han estat capaces de veure noves oportunitats de negoci creant noves iniciatives, o bé que han fet un gir en la seva activitat a causa de l'impacte de la Covid19
  2. Iniciatives per mantenir l'activitat empresarial: Persones emprenedores, autònoms o pimes de Sectors afectats per la Covid19 que han estat capaces de mantenir o ampliar la seva activitat canviant maneres de treballar o dinàmiques, innovant, mantenint o ampliant estructura... 
  3. Col·laboració/ iniciativa compartida: Ciutadans, persones emprenedores, autònoms o pimes que han estat capaces de desenvolupar noves iniciatives amb altres persones, empreses, centres tecnològics... per sumar esforços i proposar noves solucions amb impacte social.

Es pot participar en 4 categories en funció de qui ha realitzat la iniciativa:

  • Ciutadania o col·lectiu
  • Emprenedor/a / Startups
  • Autònoms o Pimes
  • Empreses

Per presentar les propostes, us facilitem l'enllaç al formulari on-line aquí.

La data límit per enviar propostes és el 31 de juliol de 2020 i els finalistes dels premis es coneixeràn el 9 de setembre de 2020.