Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

El Capità Vitamines, al Mercat Sant Salvador

25 de octubre de 2018

El popular súper heroi Capità Vitamines serà al Mercat Sant Salvador el proper dissabte 27 d’octubre de 10.30 a 13h i el dimarts 30 d’octubre de 17.30 a 20h amb motiu de la Castanyada. El malvat Escorbut ha barrejat els productes de les parades i el Capità Vitamines necessitarà l’ajuda dels infants per tornar a posar ordre al mercat. Els infants que l’ajudin a solucionar aquest desgavell obtindran un obsequi.

Entre els participants se sortejarà una panera de productes saludables de totes les parades del mercat i un val de 15 accessos al Complex Aquàtic.

El personatge del Capità Vitamines ha estat creat per l’Equip Territorial de Pediatria Alt Penedès/Garraf com a personatge principal del Programa INFADIMED. L’objectiu del programa és promocionar hàbits saludables i la dieta mediterrània. El programa, amb el Capità Vitamines i els seus amics com a fil conductor, es treballa  a les escoles des de P3 fins 6è de primària per tal de conscienciar els infants i les seves famílies sobre la importància d’adquirir uns bons hàbits i una alimentació saludable. Aquesta activitat, organitzada pel director del Programa INFADIMED,  l’Equip de Pediatria de l’Alt Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca, pretén posar en valor els productes de temporada, de proximitat i de qualitat que trobem als mercats i vetllar per l’alimentació i la salut dels infants.