Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El concurs d’Instagram #VilafrancaNaturaAlBalcó ja té guanyadors

08 de juliol de 2020

El passat mes de maig, coincidint amb el mes de les flors i l’inici del desconfinament, l’Ajuntament de Vilafranca va convocar el concurs d’Instagram #VilafrancaNaturaAlBalcó. L'objectiu del concurs era fomentar el verd urbà en balcons, patis i jardins i, alhora, donar suport a floristeries i productors de planter tot fomentant les vendes en aquests establiments.

S’hi podia participar des del dia 11 de maig i fins el 21 de juny, i ha tingut una elevada participació, amb més de 280 posts. Es proposaven dues categories: Balcons i finestres i Jardins i patis interiors, i per a cada categoria, s'havien establert tres premis: un 1r premi per un valor de 150 euros, un 2n premi de 100 euros, i un tercer premi de 50 euros, a bescanviar per plantes i flors a les floristeries locals. També hi havia un premi addicional per a un jardí o balcó de la comarca, també de 50 euros, a bescanviar en una floristeria de Vilafranca. 

En la categoria “Balcons i finestres”, el jurat ha decidit concedir el primer premi a l’Instagramer “perealbornaguzman” per la fotografia Penedès & Thai. El segon premi s’ha concedit a l’instagramer “silviasmas13” per la fotografia Primavera a Vilafranca del Penedès i el tercer premi, s’ha atorgat a l’instragramer “viktoriyayarmolchuk” per la fotografia de l’espígol amb Santa Maria al fons.

En la categoria “Jardins i patis interiors”, el primer premi ha anat a mans de l’instagramer “patibonic” per la fotografia Pati. El segon premi s’ha concedit a l’instagramer “lolalcover” per la fotografia Primavera a casa (4) i, per últim, el tercer premi, s’ha atorgat a l’instragramer “jordi.planelles” per la fotografia amb parra i Santa Maria al fons.
El Premi addicional per a un balcó o jardí de la comarca ha recaigut en l’Instagramer “I.monso” per la fotografia del jardí de La Múnia (1).

Amb el hashtag #VilafrancaNaturaAlBalcó es poden veure totes les fotografies participants.

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa