Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El programa Treball Talent Tecnologia (TTT) impulsa l'acompanyament a la transició digital de persones i empreses

07 de juny de 2023

El programa TTT és un programa de la Diputació de Barcelona que forma part d'un pla integral de promoció de l'ocupació i de reactivació per pal.liar els efectes de la crisi ocasionada per la Covid-19.

A l’Alt Penedès el projecte s’està realitzant de forma mancomunada pels vint-i-set ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès com a ens gestor. Es treballarà totes les baules de la cadena de valor de l’alimentació i begudes als 27 municipis, per fomentar un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu i igualitari mitjançant l’impuls de la tecnologia i l’acompanyament a la transició digital de les persones i empreses de tota la comarca.

L’objectiu  és promoure el Treball digne, la millora competencial del Talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la Tecnologia. 

Les línies d'actuació són:

Línia 1. Anàlisi i situació. Detectar i caracteritzar les necessitats de les persones i empreses per definir i operativitzar les polítiques d’actuació locals amb la major concreció possible i en consonància amb a la realitat de cada territori.

Línia 2. Aliances estratègiques per al desenvolupament del pla integral. Fer partícip tot el teixit socioeconòmic en les accions a realitzar, traçar una estratègia coordinada, unitària i cohesionada que permeti anticipar necessitats futures, amb el propòsit de fomentar la col·laboració.

Línia 3. Desenvolupament competencial de les persones. Desplegar itineraris de millora de l’ocupabilitat actual i potencial de forma preventiva i proactiva, amb el propòsit de disminuir la bretxa tecnològica, millorar l’ocupabilitat, facilitar la inserció laboral en llocs de treball de qualitat.

Línia 4. Impuls de la capacitat productiva i transformació del teixit empresarial. Acompanyar a les empreses a (re)definir nous models de negoci sostenibles, inclusius, competitius i digitals. Amb el propòsit d’impulsar la competitivitat del model productiu minimitzant l’impacte de la crisi ocasionada per la COVID-19 i acompanyar les empreses en el procés de digitalització i transformació tecnològica.


Més informació aquí.

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa