Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca ofereix formació en selecció de personal a les empreses del territori

28 de novembre de 2019

El passat dilluns 25 de novembre va tenir lloc a la sala d’actes de La Fassina l’activitat formativa “Els reptes de la selecció de candidats/es segons les diverses generacions”, adreçada a les empreses del territori amb interès per conèixer noves metodologies de selecció de personal especialment focalitzat en la generació dels millennials i en la era de la digitalització. 
La jornada, a la qual hi van assistir 12 empreses de la zona de diferents sectors productius, va ser conduïda per la formadora Teresa Garriga, consultora especialista en gestió del canvi i transformació digital en benefici de les persones i empreses. 
Entre els continguts de l’activitat es va parlar de les diferències i característiques entre les 5 generacions que convivim actualment en la societat (silenciosa, baby boomers, generació x, millenials i centennials), de la generació de llocs de treball a les empreses des d’una visió intergeneracional, de les noves formes d’operar en l’era millenial, de les claus per generar compromís, i de les estratègies per seleccionar i retenir el talent.
Les empreses participants a la jornada van valorar de manera positiva els continguts de la formació, ja que cada vegada més es troben amb dificultats en la realització dels processos de selecció a causa precisament de les diferències vitals que marquen les noves generacions i els canvis tant ràpids en l’era digital. La jornada va finalitzar amb la reflexió següent als responsables de RRHH: “Hi ha un nou tipus de treballadors per un nou tipus d’organitzacions. Els negocis que s’adaptin prosperaran, els que no,  desapareixeran. Quin tipus de negoci vols representar?”.

Aquesta activitat formativa està cofinançada per l’Ajuntament de Vilafranca i per la Diputació de Barcelona, dins del Catàleg de serveis de l'any 2019 del Pla "Xarxa de Governs Locals 2016-2019.

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa