Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Els VilaFrancs adquirits podran gastar-se fins al 4 de novembre

19 de octubre de 2020

La campanya de suport al començ local impulsada per l’Ajuntament de Vilafranca amb el nom de Compra VilaFrancs, fem comerç de proximitat arriba aquest dimarts 20 d’octubre al seu final. La campanya ha consistit en que la ciutadania podia adquirir, a través d'una plataforma telemàtica, uns xecs de compra per un import de fins a 50€ però nomes n'havien d'abonar 30€. Els 20€ restants els regala l'Ajuntament. En resum, l'import global del xec quedava finançat en un 60% per l’aportació del consumidor, en un 35% per l'Ajuntament i en un 5% pel comerç que se'n beneficia. Els xecs reben el nom de VilaFrancs.

La campanya ha durat 3 mesos, des del 20 de juliol fins al 20 d’octubre. Per tant, a partir d’aquesta data ja no se’n podran adquirir. No obstant això, les persones que disposin de VilaFrancs adquirits i encara no els hagin gastat en establiments i comerços tindran 15 dies més per bescanviar-los, fins al dia 4 de novembre inclòs. A més a més, tenint en compte la situació actual en què molts establiments han hagut de tancar amb motiu de les noves restriccions per contenir la pandèmia del Coronavirus, els Vilafrancs que encara no s’hagin gastat es podran bescanviar en qualsevol tipus d’establiment independentment del sector per al qual s’hagin adquirit.

L’Ajuntament de Vilafranca valora molt positivament els resultats de la campanya Compra VilaFrancs, fem comerç de proximitat i es planteja dur a terme accions semblants de suport al comerç local de cara a la propera campanya de Nadal.

Accessibilitat
Xat Atenció a l'empresa